Големопродажба

Примарна дејност на нашата компанија Еликсир Дооел е големопродажба на парфеми, декоративна и препаративна козметика. Како официјални застапници на Victor & Rolf, Gucci, Giorgio Armani, Lancome, Yves Saint Laurent, Escada, Hugo Boss, Lacoste, Cacharel, Diesel, James Bond, Christina Aguilera, Mexx, Bruno Banani, Biotherm и Max Factor. Низ годините имаме развиено дистрибутивна мрежа преку која ги снабдуваме сите парфимерии на територијата на Македонија.