Впечатливи очи

Еве неколку видео трикови како да постигнете „Боја за впечатлив изглед“. Еликсир Ексклузив Парфимерии во соработка со Виктор Мирчевски сo задоволство Ви го претставуваат првото од сет 10 видеа за шминка – „Боја за впечатлив изглед“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *