Home

Еликсир како водечка компанија за убавина и нега во Македонија, секогаш се грижи да ги претстави иновациите во областа на парфемите, нега на кожа, шминка и нега на коса. Иновативни, прогресивни и лидери во својата дејност, нашата компанија е основана во 1993 година.  Под водство на нашиот менаџерски тим, денеска Еликсир дистрибуира повеќе од 30 познати светски брендови и соработува со најпознатите светски компании во парфемската и козметичка  индустрија. Ние дејствуваме во две главни дивизии – дистибуција и малопродажба.

E-elixir Интернет продажба

Купувајте во нашата онлајн парфимерија, преку вашиот мобилен телефон, таблет или компјутер и искористете бесплатна достава до вашиот дом!

Купи Онлајн