За нас

Еликсир е компанија основана во 1993 година чиј менаџерски тим има голема посветеност во обезбедување на највисоко можно ниво на квалитетна услуга за сите наши клиенти и потрошувачи. Нашата основна дејност е големопродажба на парфеми, декоративна и препаративна козметика на брендовите кои што ги застапуваме (Gucci, Giorgio Armani, Lancome, Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Lacoste, Escada, Diesel, Cacharel, Biotherm, Mexx, James Bond, Christina Aguilera, Bruno Banani, Max Factor, Collistar, Kerastase и L`Oreal Professionnel).

Во 2004 година компанијата одлучи да ја прошири својата дејност во малопродажба на парфеми, декоративна и препаратаивна козметика и ги отворивме првите два ексклузивни продажни салони. Денес имаме 7 продажни места од кои 6 се во Скопје и едно во Охрид.